Menu
Your Cart

Despre noi

Știm că românilor le place să fie nu doar bine îmbrăcați, ci la fel de bine și frumos încălțați și accesorizați. Așa că ne-am gândit că ar putea fi o idee buna să venim în întâmpinarea lor cu o oferta extinsă de produse ale unor brand-uri internaționale de renume cum ar fi Love Moschino, EA7, Roberto Cavalli, Guess, Trussardi, Valentino, Tamaris, Fluchos, Bikkembergs, Furla si altele.

În momentul în care alegem produsele pe care vi le punem la dispoziție, pe langa notorietate, la fel de mult ținem cont de calitate și confort.

Cel mai important pentru noi este sa vedem multumirea si fericirea de pe fata clientilor după ce au achiziționat produsele noastre.

Dacă au dubii le recomandăm să se mai gândească.Am început timid, în plină pandemie, în 2020 cu deschiderea primului magazin fizic în mall Veranda.

Următorul pas este acest magazin online prin care ne dorim să oferim acces la produsele disponibile în colecția noastră unui număr cât mai mare de fashion-iști din toată țara.

Pregătim deschiderea următoarelor magazine fizice, însă vom anunța lansarea la momentul potrivit.

Acest website utilizeaza Cookies si poate prelua informatii cu caracter personal!
Prin utilizarea acestui website va dati acordul priviind utilizarea acestor Cookies. Mai multe detalii la Politica de Confidentialitate.