Menu
Your Cart

Informatii despre livrare


Plata si livrarea produselor - lussoromania.roModalitati de plata:


Toate preturile afisate pe site includ TVA. Pentru produsele cu pret special, va fi afisat atat pretul de vanzare, cat si pretul special, rezultat in urma reducerii.

  • Plata prin ordin de plata - in urma comenzii dumneavoastra se va emite factura pentru produsele comandate, urmand ca dupa confirmarea platii sa se livreze produsele comandate.
  • Plata la livrare sau ramburs la primirea coletului. Valoarea acestuia va fi cea comunicata in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta pe AWB.


Modalitati de livrare:

Comenzile se proceseaza in zilele lucratoare de luni pana vineri intre orele 9:00 – 17:00. Comenzile primite vor fi procesate, urmand ca reprezentantii site-ului nostru sa va contacteze pentru a va confirma stocul si detaliile livrarii . Livrarile se fac printr-o firma de curierat partenera in 1-4 zile de la procesarea comenzii. In cazuri exceptionale (sarbatori legale, Black Friday, etc.) acest interval poate sa difere. Nu se fac livrari duminica.


Taxe de transport:

Costul transportului variaza in functie de greutatea si volumul produselor comandate, dar, in general costul transportului este de 15 lei oriunde in Romania. La comenzi de peste 250 de lei, transportul este GRATUIT.


Termen de livrare:

Termenul de livrare poate varia in functie de produsul comandat si de disponibilitatea sa. Termenul de livrare obisnuit se incadreaza intre 1 si 4 zile , termen de livrare calculat din momentul confirmarii comenzii in scris sau telefonic de catre reprezentantii site-ului nostru.


In cazul in care un produs devine temporar indisponibil, operatorul va informa clientul in momentul confirmarii telefonice a comenzii, urmand sa comunice noul termen de livrare, cat si noul pret de facturare daca este cazul. Clientul dispune de optiunea dintre a accepta sau a anula comanda inregistrata. Preturile promotionale se pot adresa doar unei anumite perioade de timp si in limita stocului disponibil. In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se estimeaza de la incasarea platii. Dupa confirmarea incasarii platii de la banca contului furnizorului veti fi contactat telefonic si vi se vor oferii detaliile livrarii. In cazul in care nu veti fi gasit la data si ora stabilite de catre agentul de livrare, lussoromania.ro va pastra bunurile comandate timp de 2 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi gasit, comanda se va anula automat.

Acest website utilizeaza Cookies si poate prelua informatii cu caracter personal!
Prin utilizarea acestui website va dati acordul priviind utilizarea acestor Cookies. Mai multe detalii la Politica de Confidentialitate.